Новости

Завршен 3. салон стрипа у Братунцу

У суботу, 7. новембра 2021. године завршен је 3. Салон стрипа у Братунцу. Манифестација која полако постаје традиционална у овом граду окупила је неколико десетина љубитеља девете умјетности.
Салон је отворио Предраг Милић, организатор ове манифестације, након чега су се посјетиоцима обратили гостујући стрип аутори и том приликом су представили своја најновија издања.
Другог дана Салона стрипа одржана је радионица за најмлађе љубитеље стрипа гдје су малишани из Братунца имали прилику учити технике цртања од врхунских стрип аутора.
 
А ево какви су утисци организатора салона, Предрага Милића:
– Поздрав другари! Синоћ се завршио трећи салон стрипа који сам организовао у свом граду. Утисци су изванредни и саветујем свима који имају прилику да исто покушају направити у својим градовима. Ја сам пресрећан! Одушевљен, како одзивом и интересовање мојих суграђана тако и овим дивним момцима који су ми били гости ове године! Неке сам познавао од раније а неке сам имао част ове године да упознам по први пут. Осјећај је феноменалан и рјешенији сам као никад да ову, сада већ традицију одржавања стрип салона, наставим и у годинама које долазе. Уколико се неко осмјели организовати нешто слично у свом граду, можете рачунати на моју логистичку помоћ баш као што сам и ја имао узоре и подршку у Мострипу, Деветој димензији, ХСФ-у… А зашто да не, наредне године и да посетите мој салон!
Живјели!

You must be logged in to post a comment Login