Издања

Стрип фанзин „КУНОВА“ број 8

                  Драги пријатељи,

            Пред вама је осми број стрип фанзина „Kunova“ у истом формату и обиму као и до сада, али помало измијењене концепције. У задње вријеме сви ми у „Деветој димензији“ смо били јако вриједни и у намјери да достојно обиљежимо девет година од званичног регистровања удружења, договорили смо неке промјене, које ће сасвим сигурно унаприједити наш рад и стрип сцену Републике Српске. Ту првенствено мислим на осамостаљење „Parabellum  јуниор-а“, који ће се као самостални стрип магазин појавити већ у броју девет, истовремено са овим фанзином.Из тог разлога стрип фанзин „Kunova“ бар у догледно вријеме неће објављивати дјечје радове, већ ће се они наћи на страницама јуниора.
            Без обзира на велики посао у „Деветој димензији“, који се још и сваке године увећава и захуктава, планирам уз помоћ пријатеља по тушу и перу, нашу Кунову одржати у препознатљивом формату и обиму, а појављивање у јавности усталити на два пута годишње. Колико ћемо у томе успјети показаће вријеме.
            Било како било, у рукама држите стрипове које су радили Маза, Шиле, Пеђа, Мики, Срле, Станко и ја на самом почетку свог рада на стрипу и који ће вам дати одговоре на многа питања, у ствари сазнаћете шта се деси кад се ванземаљци напију ракије, кад сасвим случајно паднете у рупу на излету, кад сте којим случајем по занимању ложач а зовете се Перо или кад хиљаду пута морате својој партнерки рећи да је волите…дакле, пред вама је јако поучно штиво, па изволите , уживајте….

Здравко Кнежевић – Кнез

You must be logged in to post a comment Login