Новости

„Девета димензија“ на интернету

Поштовани посјетиоци, драги љубитељи девете умјетности и они који ћете то ускоро постати желимо Вам добродошлицу на веб сајт Удружења стрип аутора и обожавалаца стрипа Републике Српске „Девета димензија“!

Од како је регистровано Удружење „Девета димензија“ урадило се доста тога на пољу девете умјетности у Републици Српској, планирало се још много, много разних активности, а једна од ствари која је требала да стартује од почетка била је и презентација рада удружења на интернету. Нема везе, стартујемо од данас, па ћемо се дружити са Вама у овом и наредним миленијумима.

vijesti 002

Поред стандардних прегалаца Удружења „Девета димензија“ који су све досадашње пројекте изнијели на својим леђима (мала, али вриједна екипа) и о чијем ћете раду читати у разноразним текстовима на овом и другим сајтовима, у дневним новинама, радију, телевизији и др. само постојање нашег сајта не би било могуће без помоћи неколико наших пријатеља.

Наш велики пријатељ и један од чланова удружења, Ненад Фуртула, власник фирме „НФ-тел“ д.о.о. Пале и локалног интернет провајдера PALEOL.NET угостио нас је на својим серверима и омогућио да се и на овај начин представимо широм планете.

Највише је запео Властимир Пантић Пантера, неуништиви генијалчина (такође, члан удружења) који је дизајнерске идеје нашег преламача Шилета испрограмирао и претворио у виртуелну стварност.

Све што даље слиједи, физички је посао, на који смо навикли, а за тај посао треба времена, па Вас молимо да нам опростите на почетничким грешкама и недоступности свих текстова које смо планирали да објавимо на овим страницама. Све критике, приједлози и коментари су добродошли, а можда најбоље мјесто за то је наш форум!

Уживајте колико можете, а ми ћемо се трудити да то што дуже траје!

You must be logged in to post a comment Login